Clínica Dental
Dra. Ariadna Carreras


T'ajudem a somriure

Què fem?

Els nostres serveis


ODONTOLOGIA GENERAL

Tractem i prevenim les malalties primàries de boca, dents i genives. La nostra odontòloga general realitza un primer diagnòstic i resol problemes relacionats amb la càries i la gingivitis.

Els principals tractaments propis de l’odontologia general son la restauració de càries, empastaments, reconstrucció de peces dentals, incrustacions, extraccions, endodòncies i correcció del bruxisme.

En cas necessari, l’odontòloga general canalitzarà el pacient a l’especialista que s’adeqüi a les seves necessitats.

ODONTOLOGIA ESTÈTICA

Una boca sana i un somriure bonic són la nostra carta de presentació davant els altres. És per això que és tant important l’estètica dental ja que millora l’autoestima i la confiança en un mateix.

Mitjançant blanquejament, carilles (de porcellana i composite), tancant espais entre dents i actuant sobre la geniva, podem canviar el color, la forma i l’alineació de les dents i genives per tal d’aconseguir millorar l’estètica del somriure.

ORTODONCIA

Estudiem, prevenim i corregim les alteracions en la posició de les dents per tal de restablir l’equilibri morfològic i funcional de la boca; aconseguir una bona estètica i evitar patologies futures que puguin aparèixer degut a una incorrecta posició de les dents.

Segons les necessitats correctives de cada pacient, els nostres especialistes valoren quin és el tractament idoni i la tècnica indicada a cada cas així com el moment adequat per iniciar-lo. Tot i que la millor etapa acostuma a ser durant la infància i l’adolescència, a l’edat adulta també podem corregir la posició de les dents, sempre que hi hagi un bon estat de salut bucal. És pot fer servir el mètode tradicional (brackets) o la ortodòncia invisible (Invisalign), que permet millorar el somriure mitjançant alineadors transparents inapreciables a la vista.

PERIODONCIA

L’acumulació de placa bacteriana a les dents, a la línia de la geniva i sota aquesta poden comportar malalties com la gingivitis o la periodontitis. La malaltia periodontal és la responsable, en major mesura, de la pèrdua de dents a l’edat adulta. L’acumulació de placa bacteriana afecta, en primer lloc, a les genives i, després, a l’os que ens subjecta les dents, tot iniciant la seva destrucció i, com a conseqüència, la mobilitat i pèrdua de peces dentals.

L’objectiu del tractament és eliminar la presència de placa bacteriana per frenar aquesta destrucció i estabilitzar l’alçada d’os que sosté el conjunt dentàri.

Per al nostre equip mèdic, una part fonamental del tractament d’aquestes malalties és la seva prevenció. Per aquesta raó, personalitzem el seguiment i proporcionem als nostres pacients les pautes d’higiene bucal adequades per evitar-ne el sorgiment o reaparició.

ODONTOPEDIATRIA

És l’especialitat de la odontologia que va dirigida als més petits de la família. Quan els pacients més joves visiten la nostra clínica, busquem crear un clima de confiança que fomenti la seva cooperació i una bona actitud vers el tractament.

Tractem l’aparició de càries, les afeccions dentals per traumatismes i detectem problemes d’oclusió i altres alteracions en el creixement i desenvolupament bucodental.

A la nostra clínica donem molta importància a la prevenció ja que creiem que la millor manera de tenir una boca sana és tenint una bona higiene. Per això fomentem des de ben petits l’educació en el bons hàbits d’higiene i en les dietes no cariògenes.

CIRURGIA I IMPLANTOLOGIA

La manca d’una o diverses dents ocasiona problemes funcionals i estètics. La masticació i fonació es veuen afectades en major o menor grau i les peces dentals contigues poden patir desplaçaments. Els implants substitueixen les arrels de les dents que s’han perdut, d’aquesta manera es pot recuperara l’estètica i la funció còmodament.

Analitzem cada cas en particular per oferir una solució eficaç i duradora amb diferents tipus d’implants específics per a les necessitats de cada pacient.